Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Asortiman i usluge

Pretraga

Kategorije

Prati nas na Facebooku

Facebook Pagelike Widget

Tvrtka Elgo d.o.o. se već više od 20 godina bavi prodajom malih i velikih kućanskih aparata, rezervnih dijelova, klima uređaja, kuhinja te montažom istih. Uz kvalitetu i moderan dizajn kuhinja, u Elgo prodavaonicama u Trogiru i Splitu možete izabrati sve kućanske aparate iz prodajnog asortimana renomiranog proizvođača Gorenje i ostalih proizvođača.

Tvrtka Elgo d.o.o. u sklopu bogatog asortimana proizvoda, nudi sve što je potrebno za funkcionalno i stilizirano uređenje doma, poslovnog, hotelijerskog, ugostiteljskog ili bilo kojeg drugog prostora. U ponudi je objedinjen asortiman kuhinja, bijele i ugradbene tehnike, malih kućanskih aparata, sanitarne opreme kao i svi popratni rezervni dijelovi po vrlo pristupačnim cijenama. Prodajni program bijele, ugradbene i sanitarne tehnike predstavlja spoj sigurnosti, visoke energetske učinkovitosti i suvremenog dizajna koji se svakim danom širi prilagođavajući se inovacijama na tržištu, potrebama klijenata te sve većom ekološkom osviještenošću. Svi partneri pa tako i njihov proizvodni asortiman, s kojima tvrtka Elgo surađuje, nositelji su certifikata o kvaliteti i sigurnosti te su u skladu s europskim pravilnicima.

Vrhunska usluga dostave “just in time“, uslužnost i ljubaznost naših djelatnika u prezentaciji proizvoda i usluga, čini nas jedinstvenom tvrtkom na tržištu kućanskih aparata i kuhinja.

 

PRODAJNI ASORTIMAN