Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

ELGO USLUGE

ŠIROKI ASORTIMAN USLUGA

 

Tvrtka Elgo d.o.o. se već više od 30 godina bavi prodajom malih i velikih kućanskih aparata, rezervnih dijelova, klima uređaja, kuhinja te montažom istih. Uz kvalitetu i moderan dizajn kuhinja, u Elgo prodavaonicama možete izabrati kućanske aparate iz prodajnog asortimana svih renomiranih proizvođača.

Tvrtka Elgo d.o.o. u sklopu bogatog asortimana proizvoda, nudi sve što je potrebno za funkcionalno i stilizirano uređenje doma, poslovnog, hotelijerskog, ugostiteljskog ili bilo kojeg drugog prostora. U ponudi je objedinjen asortiman kuhinja, bijele i ugradbene tehnike, malih kućanskih aparata, sanitarne opreme kao i svi popratni rezervni dijelovi po vrlo pristupačnim cijenama. Prodajni program bijele, ugradbene i sanitarne tehnike predstavlja spoj sigurnosti, visoke energetske učinkovitosti i suvremenog dizajna koji se svakim danom širi prilagođavajući se inovacijama na tržištu, potrebama klijenata te sve većom ekološkom osviještenošću. Svi partneri pa tako i njihov proizvodni asortiman, s kojima tvrtka Elgo surađuje, nositelji su certifikata o kvaliteti i sigurnosti te su u skladu s europskim pravilnicima.

Vrhunska usluga dostave, uslužnost i ljubaznost naših djelatnika u prezentaciji proizvoda i usluga, čini nas jedinstvenom tvrtkom na tržištu kućanskih aparata i kuhinja.

Obavljamo sljedeće vrste usluga:

  • dostava aparata do pristupa vozila
  • unos aparata
  • izvanredna dostava po želji kupca
  • odvoz starog aparata
  • montaža kuhinja
  • montaža i servis klima uređaja
  • montaža i puštanje u rad perilice rublja
  • okretanje vrata hladnjaka u trgovini
  • priprema štednjaka za korištenje u trgovini (priključni kabel, plinski set, dizne)
  • ostale servisne usluge po upitu

 

 

ELGO PROPERTY MANAGEMENT

 

Upravljamo Vašom imovinom, što obuhvaća nadzor, kontrolu, održavanje obiteljskih kuća, vikendica, apartmana ili stanova. Elgo property management također vodi brigu o opremi, uređajima, strojevima, alatima i priboru, kao i svim ostalim što je neophodno za funkcioniranje objekta, odnosno nekretnine.

Elgo property management nudi Vam profesionalne usluge nadzora i održavanja nekretnine iz koje izbivate na duže vrijeme. Bilo da se radi o nekoliko tjedana dok ste na godišnjem odmoru ili poslovnom putu, bilo da se radi o nekoliko mjeseci ili godina jer živite i radite u drugom gradu ili državi – s nama će Vaša nekretnina biti sigurna i kvalitetno održavana.

Nudimo mogućnost izbora i kombinacije niza usluga, ovisno o tome što najbolje odgovara Vašim željama i potrebama. Transparentan odnos održavamo redovitim izvještajima i neposrednom komunikacijom kad god je to potrebno. Usluge koje nudimo sastoje se od redovitog obilaska nekretnine, održavanja interijera i okućnice, provjere instalacija i kućanskih uređaja, pražnjenja poštanskog sandučića i po dogovoru plaćanja računa, prosljeđivanja pošte, slanja izvještaja vlasnicima, izvanrednog obilaska nekretnine nakon elementarnih nepogoda, organiziranja čišćenja nekretnine te ostalih aktivnosti koje će Vašu kuću, stan ili vikendicu održati u odličnom stanju. 

Naše usluge pružit će Vam mir i sigurnost koliko god dugo bili odvojeni od svoje nekretnine.

Oslobodite se briga. Dopustite da mi brinemo umjesto Vas.

Obratite nam se s povjerenjem.