Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

O politici kolačića

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići i kako ih koristimo. Trebali biste pročitati ovu politiku kako biste razumjeli što su kolačići, kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste i kako kontrolirati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke sigurnima, pogledajte našu Politiku privatnosti. U svakom trenutku možete promijeniti ili povući svoj pristanak na Izjavu o kolačićima na našoj web stranici. Saznajte više o tome tko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našim Pravilima privatnosti. Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: www.elgo.hr

Što su kolačići?
Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranjivanje malih dijelova informacija. Kolačići se pohranjuju na vaš uređaj kada se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi kolačići nam pomažu da web-mjesto ispravno funkcionira, da ga učinimo sigurnijim, pružimo bolje korisničko iskustvo i razumijemo kako web-mjesto funkcionira te analiziramo što radi i gdje treba poboljšati.

Kako koristimo kolačiće?
Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće prve strane i kolačiće treće strane u brojne svrhe. Kolačići prve strane uglavnom su neophodni za pravilno funkcioniranje web stranice i ne prikupljaju vaše osobne podatke.

Kolačići trećih strana koji se koriste na našim web-mjestima uglavnom se koriste za razumijevanje načina na koji web-mjesto radi, kako komunicirate s našim web-mjestom, za očuvanje sigurnosti naših usluga, pružanje oglasa koji su relevantni za vas i sve u svemu za pružanje boljeg i poboljšanog korisničko iskustvo i ubrzati vaše buduće interakcije s našim web mjestom.

Koje vrste kolačića koristimo?
Neophodno: Neki kolačići su neophodni da biste mogli iskusiti punu funkcionalnost naše stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprječavanje bilo kakvih sigurnosnih prijetnji. Oni ne prikupljaju niti pohranjuju nikakve osobne podatke. Na primjer, ovi kolačići omogućuju vam da se prijavite na svoj račun i dodate proizvode u svoju košaricu i sigurno izvršite naplatu.

Statistika: Ovi kolačići pohranjuju informacije poput broja posjetitelja web stranice, broja jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice web stranice posjećene, izvor posjeta itd. Ovi nam podaci pomažu razumjeti i analizirati koliko dobro web stranica radi i gdje je potrebno poboljšanje.

Marketing: Naša web stranica prikazuje reklame. Ovi se kolačići koriste za personalizaciju reklama koje vam prikazujemo kako bi vam bile značajne. Ovi kolačići također nam pomažu pratiti učinkovitost ovih oglasnih kampanja.
Informacije pohranjene u ovim kolačićima također mogu koristiti davatelji oglasa trećih strana kako bi vam prikazali oglase i na drugim web stranicama u pregledniku.

Funkcionalni: Ovo su kolačići koji pomažu određenim nebitnim funkcijama na našoj web stranici. Ove funkcije uključuju ugrađivanje sadržaja poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja na web stranici na platformama društvenih medija.

Postavke: Ovi nam kolačići pomažu da pohranimo vaše postavke i postavke pregledavanja kao što su jezične postavke kako biste imali bolje i učinkovitije iskustvo pri budućim posjetima web stranici.

Popis u nastavku opisuje kolačiće koji se koriste na našoj web stranici.

KolačićOpis
Zaštita privatnosti osobnih podatakaOva stranica upotrebljava kolačiće. Postavke kolačića možete kontrolirati u vašem web pregledniku.

Kako mogu kontrolirati postavke kolačića?
Ako odlučite promijeniti svoje postavke kasnije tijekom sesije pregledavanja, možete kliknuti na karticu “Politika privatnosti i kolačića” na vašem zaslonu. Ovo će ponovno prikazati obavijest o pristanku koja vam omogućuje da promijenite svoje postavke ili u potpunosti povučete svoj pristanak.

Osim toga, različiti preglednici pružaju različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke svog preglednika kako biste blokirali/izbrisali kolačiće. Kako biste saznali više o tome kako upravljati i brisati kolačiće, posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.