Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ora Ito

gorenje-oraito


amb_rk_ora_e_black

Gorenje Ora ïto Black

 

 

Jasno i jednostavno

Zašto komplicirati, kada je jednostavno najljepše i bezvremeno.
Moderne kućanske aparate jednostavnih oblika i bez dodatnih ukrasa osmislio je francuski dizajner prepoznatljivog stila. S pećnicom, pločom za kuhanje, kuhinjskom napom, ugradbenim ili samostojećim kombiniranim hladnjakom, dekorativnim vratima za mikrovalne pećnice i perilice posuđa, te ugradbenom mikrovalnom pećnicom dizajn linije Gorenje Ora ïto, svaka kuhinja se pretvara u suvremenu kuhinju s daškom budućnosti.

Privlačno i dostupno

Nikome nije svejedno u kakvom okruženju živi. Zato Gorenje često surađuje sa svjetski priznatim industrijskim dizajnerima i iznenađuje s kolekcijama kućanskih aparata posebnog dizajna. Kolekciju Gorenje Ora ïto karakterizira prepoznatljiv Ora ïto dizajn, te tehnološka rješenja, vrhunska kvaliteta i ekološka osviještenost, koje su osnovne značajke Gorenja samog. Zanimljiv dizajn i prihvatljive cijene omogućavaju dostupnost kvalitetnih i dizajnerskih kućanskih aparata širem krugu ljudi. I ovom kolekcijom Gorenje dokazuje, da se s pravom nalazi u samom vrhu vodećih evropskih proizvođača kućanskih aparata.

Nova klasika kuhinje budućnosti

Gorenje, jedan od vodećih evropskih proizvođača kućanskih aparata, združuje najnoviju tehnologiju s izvanrednim i prepoznatljivim dizajnom, te vrhunskom kvalitetom. U želji da postane najinovativniji, dizajnu usmjeren proizvođač aparata za dom na svijetu, Gorenje osvaja svojom izvrsnošću, tehnološkim rješenjima, profinjenom elegancijom svojih proizvoda i ekološkom osviještenošću.

Da bi vrhunski dizajnirani kućanski aparati bili dostupni širem krugu ljudi, Gorenje se povezalo sa mladim francuskim dizajnerom Ora ïtom.

Tako je stvorena nova klasika kuhinje budućnosti – Kolekcija Gorenje Ora ïto.

 

 
  

Ora ïto: uporni kreativac industrijskog dizajna

Iza branda Ora ïto skriva se kreativan mladi francuski dizajner, koji se sa svojim smjelim idejama strelovito uspinje i nalazi se u samom vrhu svijeta dizajna. Na početku svog stvaralačkog života, stvarao je ideje za virtualne proizvode, s potpisom velikih brandova, koje je objavljivao na svojoj internet stranici. Uskoro je počeo primati narudžbe za proizvode koji u stvarnosti nisu postojali. Velike kompanije kao što su Louis Vuitton, Swatch, Nike, Gucci, Apple i Levi's, imale su pravo ovog smjelog dizajnera tužiti, no njegova su ih djela inspirirala i uslijedili su brojni angažmani. Ora ïto opisuje svoj stil kao simplexity; jer u sebi istovremeno združuje jednostavnost i kompleksnost. Njegove zamisli su futuristične i provokativne.

Galerija

[envira-gallery id="1758"]


goiw_ambient_side_long

Gorenje Ora ïto White

 

 

Kolekcija Gorenje Ora ïto White: inspiracija svjetlosti

Simplexity. Jednostavno i istovremeno kompleksno. Iz jednostavnih oblika koji nas okružuju nastaje futuristička kuhinja za danas, za sutra, za budućnost. U jednostavnim linijama zrcale se obrisi budućnosti. Vizija je postala realnost. Bijela.U jeziku dizajnera: Le blanc! U njoj je sva svjetlost svijeta. U njenoj čistoći i jednostavnosti vidljiv je svaki detalj. Oblik povezan s bjelinom dobija posebno značenje. Svjetlo koje nastaje združivanjem svih boja ne dopušta pogreške. Stoga su aparati posebne kolekcije Gorenje Ora ïto odjeveni u bijelo. Ne postoji ništa suvišno, sve služi svojoj svrsi, ovdje pogled plijeni samo bjelina i dodir promišljene učinkovitosti. U kuhinji punoj bjeline svako može pronaći svoj vlastiti izričaj. Tko misli u bojama, odabire bijelo. I u takvoj okolini doživljava svu šarolikost okusa i mirisa, istine i domišljatosti. U ovakvoj kuhinji moguće je sanjati u bojama. Uz magičnu moć svjetlosti! Jer razmišljamo u bojama, zaklinjemo se na bijelo.

Mislimo u bojama. Vjerujemo u bijelo!

Gorenje, jedan od vodećih evropskih proizvođača kućanskih aparata, združuje najnoviju tehnologiju s izvanrednim i prepoznatljivim dizajnom, te vrhunskom kvalitetom. U želji da postane najinovativniji, dizajnu usmjeren proizvođač aparata za dom na svijetu, Gorenje osvaja svojom izvrsnošću, tehnološkim rješenjima, profinjenom elegancijom svojih proizvoda i ekološkom osviještenošću.
Da bi vrhunski dizajnirani kućanski aparati bili dostupni širem krugu ljudi, Gorenje se povezalo sa mladim francuskim dizajnerom Ora ïtom. Rezultat te suradnje su kolekcije Gorenje Ora ïto. Prva u crnoj boji i druga u bijeloj, s čarobnom moći svjetlosti.

 

Ora ïto: uporni ljubitelj bijele boje

Iza branda Ora ïto skriva se kreativan mladi francuski dizajner, koji se sa svojim smjelim idejama strelovito uspinje i nalazi se u samom vrhu svijeta dizajna. Na početku svog stvaralačkog života, stvarao je ideje za virtualne proizvode, s potpisom velikih brandova, koje je objavljivao na svojoj internet stranici. Uskoro je počeo primati narudžbe za proizvode koji u stvarnosti nisu postojali. Velike kompanije kao što su Louis Vuitton, Swatch, Nike, Gucci, Apple i Levi's, imale su pravo ovog smjelog dizajnera tužiti, no njegova su ih djela inspirirala i uslijedili su brojni angažmani.

Galerija

[envira-gallery id="1776"]